Partners

Sponsorer

Samarbeten


Roland Johansson Rörservice

Roland Johansson RörserviceRoland Johanssons Rörservice AB är ett familjeföretag som grundades 1980 av Roland, som har varit i branschen sedan 1960. Vi utför alla sorts VVS-Jobb från servicebiten till nybyggnation. Roland Johanssons Rörservice AB är återförsäljare åt Themia Värmepumpar, genom dotterbolaget Brandstad Rör. Vi har Försäljning, Installation samt Servicebiten på Thermia Värmepumpar.
http://rj-rorservice.af.thermia.se

 

Trikem

Trikem AB har sedan 1955 utvecklat, producerat och marknadsfört djurvårdsprodukter och fodertillskott utifrån svenska förhållande och i nära samarbete med svenska marknaden. Tillverkningen sker i godkända lokaler i Klågerup utanför Malmö. Försäljning sker via återförsäljare, egen säljorganisation och butiker över hela landet. Trikem utvecklar produkter av hög kvalitet och med utvalda råvaror som möter de behov, krav och regler som finns inom svensk djurhållning. Samtliga produkter är registrerade och godkända av respektive myndighet, t.ex Jordbruksverket, Kemi, samt rid- och travsportförbunden. Våra fodertillskott är sammansatta och väl avvägda utifrån de förutsättningar som generellt gäller för svenskt jordbruk, där bl.a mineraler och vitaminer tillförs utifrån de vanligaste behoven. Vår målsättning är alltid att tillverka produkter i harmoni med naturen.
http://www.trikem.nu

 

Marietorp Ridsport

Marietorp ridsportVi erbjuder Dig som har höga krav på kvalitet och service produkter från de främsta leverantörerna i Europa. Hos oss finner Du fina produkter för både Dig själv och Din häst. Vi erbjuder även sadelutprovning, stövelutprovning, keramik, stallinredning från Qvesarum m m.
http://www.marietorpridsport.se

 

Saracen Horse Feeds Sverige

SaracenSaracen har ett brett sortiment av fiberbaserat hästfoder. Vi utgår från SuperFibre. Kvalitativa vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror är en självklarhet. Foderpåsarna fylls med rena råvaror, ingen utfyllnad. Liten giva ger full näring. Allt tävlingsfoder analyseras noga för att utesluta eventuella förbjudna ämnen. Saracens samarbete med Kentucky Equine Research, det ger en unik tillgång till nya vetenskapliga rön som gör att vi kan utveckla foder baserad på den senaste forskningen.
http://www.saracen.se

 

Zandonà

ZandonaZandona började sin verksamhet 1985, bedriver forskning och utveckling av lösningar inom plastteknik. År 1997 började studier och utförande av personlig skyddsutrustning (PPE) som slutfördes och har marknadförts över hela världen sedan 2001. Sedan 2005 är Zandona en garanti för kompetens och professionalism i genomförandet av personlig skyddsutrustning för ridsport, exklusivt designade, certifierade och tillverkade i Italien. Erfarenheterna som byggts upp över tiden gör det möjligt för företaget att erbjuda innovativa produkter, hög kvalitet och som omfattas av en funktionell design. Samarbetet med professionella ryttare, externa designers, modellbyggare och tekniker är en stimulans för Zandona att förnya och föra kontinuerlig teknisk utveckling. Delgivandet av dessa erfarenheter bidrar till att ytterligare berika forskningen och utvecklingen, vilket gör att Zandona produkter får utmärkt kvalitet, prestanda, stil och komfort.
http://riding.zandona.net

 

Trolle Company

TrolleTrolle Company A/S är en av Nordens ledande distributörer av kvalitetsutrustning för hästar och ryttare. Vi skapades av en passion för ridsport och en önskan att ge skandinaviska ryttare den utrustning de förtjänar.
Företaget grundades 2005 av Ulrich Trolle. Som en tidigare professionell ryttare hos Thomas Velin har Ulrich en stor inblick i branschen och förstår vad klassisk ridsport handlar om: Personlighet, elegans och stil. Och det är dessa värden som går igen i valet av Trolle Company A/S.
http://utrolle.com

 

Knytkalaset

KnytkalasetTanken att stötta och utveckla svensk dressyr, på ett långsiktigt, framgångsrikt sätt, föddes 1998.
Det var Åke Björsell som då tog kontakt med Jan Brink som sedan flera år tränat med Kyra Kyrklund. Tillsammans utformade alla tre en träningsmodell för ryttare på hög nivå. Grundideén var att höja kompetensen och att utbilda hästar bland landets talangfulla ryttare och tränare. Kunskap är nämligen bestående. Fastställda mål skulle gälla och stämmas av mot uppnådda resultat.
https://www.knytkalaset.com

 


 

Dina Försäkringar

Dina FörsakringarDina Försäkringar består av 11 försäkringsbolag, med kontor på flera platser över hela landet, som samverkar under samma varumärke. Vi är landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och alla bolag är direkt eller indirekt kundägda. Under de senaste åren har vi deltagit i SKI:s kundnöjdhetsundersökning för försäkringsbranschen och fått väldigt goda resultat.
Vi tror på att vara nära våra kunder och finnas där kunderna är. Vi försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag. Helt enkelt det mesta som är ömtåligt för dig!
https://www.dina.se/lokala-bolag/dina-forsakringar-skane.html

 

Adamsbro

AdamsbroEtt inredningskoncept designat för Equestrian Lifestyle. Adamsbro Equestrian Lifestyle är ett svenskt livsstils koncept som visade sin första kollektion 2017. Konceptet vänder sig till dig som älskar inredning, hästar och kvalité. Vi erbjuder allt från kuddar, möbler, mattor och lampor i svensk unik design och koordinerat till ditt hem. Adamsbro finns hos återförsäljare främst i Sverige, Norge och England, samt e-handel.
http://adamsbro.se

 

MIK/Michael Kazmierczak

MikdesignMIK/Michael Kazmierczak erbjuder design och layout av trycksaker och webdesign/webutveckling. Design och layout av magasin, tidningar, nyhetsbrev, broschyrer, affischer, visitkort och brevpapper. Komplett webdesign och webutveckling; hemsidor som är snabba, enkla att använda, tilltalande och pålitliga.
http://mikdesign.net

 Tillbaka till toppen