Utbildning

Clinics, kurser och träning

Paulinda håller clinic på Torns ryttarförening, 13 september 2014.

Paulinda håller clinic på Torns ryttarförening, 13 september 2014.

Paulinda Friberg håller clinics med olika teman. Skräddarsyr varje clinic enligt önskemål och målgrupp. Paulinda har den senaste tiden haft clinics på följande platser: Malmö Civila RF, Torns RF, Skaraortens RF, Vällingby Ridcenter, Grevagården i Skövde, Torns RF, Sydslättens RF och Skabersjö RF.

En clinic kan vara två och halvtimme lång med fikapaus, för publik i ridhus där några ekipage rider inför Paulinda och publiken. Tema kan vara allt från mental träning, inriktning tävling till utbildning unghäst mot Grand Prix. De i publiken deltar aktivt genom att ställa frågor och det finns möjlighet för en öppen diskussion mellan Paulinda, ryttare och publik.

Paulinda har vid ett flertal tillfällen under det senaste året undervisat elever som går på hästutbildningen på Realgymnasiet i Malmö, mera info om att plugga på Realgymnasiet i Malmö.

Rotary klubbar har vid flera tillfällen bjuden in Paulinda som talare.

Paulinda erbjuder dressyrlektioner. Kurser och träning kan ges i mån av tid och överenskommelse. Förutom att hålla lektioner på sin gård, åker Paulinda regelbundet till Stockholm och Skara för att hålla träningar.

Kontakta för att boka en clinic eller för att bli elev hos Paulinda.

 Tillbaka till toppen