Paulinda vann finalen i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Paulinda vann finalen i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Helt, helt underbart! Paulinda vann finalen i ”LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour”. Finalen ägde rum söndagen den 22 oktober på Linköpings ridklubb. I finalen som avgjordes i Grand Prix Kür fick Paulinda och Di Lapponia T 73,958 %. Paulinda vann lördagens Grand Prix med 70,100 %.
– Det här känns overkligt, men jag är galet glad, sa Paulinda till Tidningen Ridsport.

Paulinda har haft en otroligt bra serie starter i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour, med vinst i alla starter i de olika tävlingarna. Seger i finalen i Linköpings ridklubb den 22 oktober och även vinster i de deltävlingarna som hon har deltagit i, 25 juni på Everlövs Ryttarsällskap och 6 augusti på Jönköpings Fältrittklubb.

Tidningen Ridsport: ”Lördagens dressyrresultat – Paulinda Friberg GP-vinnare”
Tidningen Ridsport: ”Paulinda Friberg: ”Det här känns overkligt””

Resultat från Linköpings ridklubb; LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour final
Lördag 21 oktober: FEI Grand Prix
Söndag 22 oktober: FEI Grand Prix Kür – Final LiveArena & Dressage Power Grand Prix Tour