2a plats i CDI3* Grand Prix Freestyle to Music på Falsterbo Horse Show

2a plats i CDI3* Grand Prix Freestyle to Music på Falsterbo Horse Show

På nytt en 2a plats på Falsterbo Horse Show för Paulinda, nu i CDI3* Grand Prix Freestyle to Music (GP FS) den 15 juli, efter gårdagens 2a plats i CDI3* Grand Prix. Det var samma podium som igår, idag vann Patrik Kittel med 78,225 %, Paulinda var tvåa med 76,650 % och trea var Minna Telde med 76,500 %. Se hela resultatlistan från CDI3* GP FS på Equipe.

– Idag var det nästan för bra, hon vill så mycket och då straffar det sig i skritten. Di Lapponia är så snäll, men het, det gäller att ta vara på energin. Men annars är jag så nöjd, Di Lapponia är så säker och därför är det så roligt, sa Paulinda till Tidningen Ridsport.

Följ resultaten från dressyren på Falsterbo Horse Show live via Equipe.