Paulinda vann andra kvalet i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Paulinda vann andra kvalet i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Helgen 5-6 augusti var det åter dags för ”LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour”, kval två hölls på Jönköpings Fältrittklubb. Paulinda vann lördagens Grand Prix med 71,500 %. Formen höll i sig till söndagens Grand Prix Kür, med 75,042 % blev det seger.

Paulinda är obesegrad under LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour efter två deltävlingar. Nästa deltävling är den 17 september på Strömsholms ridsportförening och final den 22 oktober på Linköpings ridklubb.

Tidningen Ridsport: ”Paulinda Friberg GP-vinnare i Jönköping”
Tidningen Ridsport: ”Paulinda Friberg red hem küren”

Resultat från Jönköpings Fältrittklubb; LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour kval 2
Lördag 5 augusti: FEI Grand Prix
Söndag 6 augusti: FEI Grand Prix Kür