Ännu en vinst i årets LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Paulinda vann kval tre av LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour som arrangerades av Everlövs Ryttarsällskap, helgen 23-24 juni. Det var hennes andra start och andra seger på årets omgång av LiveArena och DressagePower Grand Prix.

Paulinda och Di Lapponia T vann båda klasserna, Grand Prix på lördagen med 73,116 % och på söndagen Grand Prix Kür med 75,125 %.

– Det är en ynnest att ha så här fina tävlingar bara några få minuters körväg hemifrån. Idag gick Di Lapponia jättebra men jag var nästan för taggad och gjorde lite misstag, det tar jag på mitt konto, hon var jättefin. Nu laddar vi framåt mot Falsterbo, det ska bli riktigt roligt. Sa Paulinda till Tidningen Ridsport efter tävlingen.
Tidningen Ridsport: ”Paulinda Friberg och Di Lapponia T tog hem DressagePower kvalet”

Nästa kval i touren går den 2 september på Kimstad Ryttarförening. Efter den är det på Djursholms Ridklubb den 16 september. I årets omgång kommer det vara fem kvaltävlingar och sedan final på Linköpings Fältrittklubb den 28 oktober.

Resultat från Everlövs Ryttarsällskap; LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour kval 3
Lördag 23 juni: FEI Grand Prix
Söndag 24 juni: FEI Grand Prix Kür