Final i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Final i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour

Finalerna i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour avgjordes på Linköpings Fältrittklubb helgen 27-28 oktober.

Paulinda vann lördagens Grand Prix Special på personbästa, 73,227 %. Sedan i finalen på söndagen i Grand Prix Kür fick Paulinda 74,609 % och det blev det en 2a plats. Vann gjorde Lina Dolk med 74,992 % och 3e blev Jeanna Högberg med 72,142 %.

Det har varit en fin serie starter i kvalet för Paulinda i LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour, med vinster på de två deltävlingarna som Paulinda och Di Lapponia T har deltagit på, Borås Fältrittklubb, 12-13 maj, och Everlövs Ryttarsällskap, 23-24 juni.

Resultat från Linköpings ridklubb; LiveArena och DressagePower Grand Prix Tour final
Lördag 27 oktober: FEI Grand Prix Special
Söndag 28 oktober: FEI Grand Prix Kür – Final LiveArena & Dressage Power Grand Prix Tour